Τι είναι ο YES?

    Ο Yes είναι ένας μουσικός σταθμός που εκπέμπει στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές στα FM (στους 91,2) και σε όλο τον κόσμο μέσω αυτού του website. Δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2010 από μια ομάδα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στο ραδιόφωνο που ήθελαν να φτιάξουν ένα... ραδιόφωνο όπως το θες! Ξεκίνησε να εκπέμπει στις 9/9/2010.

    Ραδιόφωνο όπως το θέλω; Αλήθεια;

    Αν υπήρχε συνταγή για να φτιαχτεί ένα ραδιόφωνο που να αρέσει σε όλους, θα υπήρχε ήδη και όλοι οι υπόλοιποι σταθμοί θα είχαν εγκαταλείψει τα ερτζιανά. Με το κεντρικό του σλόγκαν ο Yes! απλά τονίζει ότι το μουσικό προφίλ του διαμορφώνεται όπως και οι εκπομπές του με τη συνεχή αλληλεπίδραση με τους ακροατές του σταθμού. H βάση του μουσικού του προφίλ αποτελείται από τις μεγαλύτερες pop ξένες και ελληνικές επιτυχίες του σήμερα σε συνδυασμό με αγαπημένα τραγούδια από την τελευταία δεκαετία και νέες μουσικές προτάσεις από διάφορα είδη μουσικής. Στον Yes! η μουσική έχει πάντα προτεραιότητα και οι παραγωγοί φροντίζουν να προσθέτουν την καλή τους διάθεση, τη θετική τους ενέργεια και τη μοναδική προσωπικότητά τους μαζί με ενδιαφέρουσες ειδήσεις, gossip και οτιδήποτε αφορά τη ζωή στην πόλη για να κάνουν την καλύτερη δυνατή παρέα σε όλους!

    Δηλαδή σε αυτό το σταθμό παίζετε τα πάντα;

    Ναι και Όχι! Ο Yes! δεν ξεχωρίζει τα τραγούδια με βάση τη χώρα προέλευσής τους ούτε με "είδη" και μουσικές "ταμπέλες". Τα τραγούδια επιλέγονται με βάση τις προτάσεις των ακροατών, το γούστο των παραγωγών, και το αν δένουν μουσικά με τα υπόλοιπα τραγούδια που μεταδίδει ο σταθμός. Στον Yes! δεν θα ακούσεις ποτέ heavy metal, λαϊκά ή επιτυχίες των 80s, όχι επειδή δεν είναι αρκετά καλά ή δε μας αρέσουν (γούστα είναι αυτά!) αλλά επειδή δεν ταιριάζουν όλα με όλα!

    Δε μου αρέσει το Χ τραγούδι που παίζετε!

    Ένα από τα στοιχεία της μαγείας του ραδιοφώνου είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις ποιο τραγούδι θα ακούσεις μετά. ?λλο σου αρέσει πολύ, άλλο όχι και τόσο, άλλο μπορεί να μη σου αρέσει με το πρώτο άκουσμα αλλά να σου αρέσει αργότερα... Επίσης, ένα τραγούδι που δε σου αρέσει, μπορεί να αρέσει πολύ σε άλλους ακροατές, γι'αυτό και σαν μέλος μιας μεγάλης παρέας ακροατών/παραγωγών μπορείς να περιμένεις να τελειώσει και να επικοινωνήσεις για να μας πεις την άποψή σου!

    Το Ψ όμως είναι τέλειο και θέλω να το ακούω συνέχεια!

    ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση περιμένουμε να μας το πεις χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους τρόπους επικοινωνίας. Δε σου υποσχόμαστε ότι θα το ακούς συνέχεια αλλά θα φροντίσουμε να ακούγεται πιο συχνά.

    Θέλω να ακούσω το Ψ τραγούδι ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!

    Και εμείς θέλουμε να το μεταδώσουμε τώρα που θες να το ακούσεις, και όταν είναι εφικτό γίνεται άμεσα! Αν όμως ακούστηκε πριν μισή ώρα που δεν άκουγες; Αν ακούστηκε χτες την ίδια ακριβώς ώρα; Αν ακούστηκε πριν λίγο άλλο τραγούδι του ίδιου καλλιτέχνη; Σκέψου ότι οι υπόλοιποι ακροατές ίσως να ενοχληθούν αν έχει συμβεί κάτι απο τα παραπάνω. Πάντως, θέλουμε να ξέρουμε ποια τραγούδια σου αρέσουν πάρα πολύ, για να ακούγονται πιο συχνά!

    Μου αρέσει ένα τραγούδι αλλά δεν έχω λογαριασμό στο Facebook για να πατήσω "Like" / φοβάμαι για τα προσωπικά μου δεδομένα

    Πες το μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή κάποιου άλλου τρόπου! Η ενσωμάτωση των "κοινωνικών πρόσθετων" του Facebook στο yesradio.gr έγινε για να διευκολύνει τους ακροατές που διαθέτουν λογαριασμό FB και όχι για να συλλέγονται προσωπικά δεδομένα. Όταν πατάς "like" σε ένα τραγούδι αυτό κοινοποιείται μόνο στους φίλους σου, και οι υπόλοιποι ακροατές δε μπορούν να το δουν (εκτός αν έχεις ρυθμίσει τις πληροφορίες σου στο FB να είναι διαθέσιμες σε όλους).

    Πως λέγεται το τραγούδι που παίζει τώρα;

    Εαν είσαι online την ώρα που το ακους, ή συνδεθείς με το yesradio.gr μέσα στις επόμενες 3 ώρες, θα το βρεις στη λίστα με τα 50 τελευταία τραγούδια. Εάν είσαι στο αυτοκίνητο και το ραδιόφωνό σου διαθέτει RDS, θα μπορέσεις να δεις τον τίτλο του εκεί. Εάν το ακούς συχνά στον Yes! ισως το βρεις μέσα στο Top 50. Εάν δε συμβεί τίποτα από τα παραπάνω, επικοινώνησε μαζί μας γράφοντάς μας τη μέρα και την ώρα που το άκουσες και θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε!

    Δεν θέλω να ακούω διαφημίσεις!

    Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλο τον κόσμο βασίζονται στις διαφημίσεις που μεταδίδουν για να πληρώνουν τα έξοδά λειτουργίας τους, τα οποία είναι αρκετά! Ο Yes! δεν θέλει να βασίζεται σε premium sms και άλλα πράγματα που επιβαρύνουν τους ακροατές, οπότε οι διαφημίσεις είναι απαραίτητες, αλλά πάντα είναι όσο πιο πρωτότυπες και σύντομες γίνεται, ενώ προγραμματίζονται ώστε να μην ενοχλείσαι από συνεχόμενα διαλείμματα, ούτε να σε κουράζουν με μεγάλη διάρκεια. Στηρίζοντας τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα που προβάλλονται από τον Yes! έμμεσα δίνεις τη δυνατότητα στον σταθμό να σου προσφέρει περισσότερα!

    Θέλω να μιλάτε λιγότερο/περισσότερο!

    Όπως διάβασες και παραπάνω, η μουσική στον Yes! έχει πάντα προτεραιότητα. Οι παραγωγοί του σταθμού πάντα προσπαθούν να σου κάνουν καλή παρέα χωρίς να διακόπτουν τα τραγούδια, ακόμα και όταν τυχαίνει να έχουν πολλά να σου πουν.

    Θέλω να παρακολουθήσω πως γίνεται μια εκπομπή από κοντά

    Θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στο 2610 313 078 και να μας πεις ποια εκπομπή θες να παρακολουθήσεις, ποια ημέρα, και να κανονίσουμε!
    ραδιόφωνο όπως το θes!
    !!!
    niğde evden eve nakliyatkaradeniz turu